od Asha

#49867 Ahoj holky, kde nakupujete na netu spodní prádlo? Kde mají podle vás nejlepší a nejhezčí nabídku? Jde mi taky o to, aby prádlo bylo značkové, jsem na to ulítlá. Díky moc.
od Donattela

#49985 Ahoj holky,kde bych mohla koupit pro svého přítele nějaké krásné balení kvalitní whisky?Bude mít narozeniny a tak ho chci překvapit.
od Rozalinda

#49989 V každém obchodním domě určitě něco koupíš.
od Donattela

#49992 Chtěla bych pro něj nějaké krásné balení a ne nic obyčejného z klasického obchodu
od Rozalinda

#50042 Já takové věci nakupuji na cheersbox.
od walerianecek

#50254 Máte oblíbenou značku bot? Která vám sedí, kde máte jistotu, že jsou boty kvalitní?
od Vikki.vivi

#50262 No, to mám :) A jsem za to ráda. Dřív jsem si kupovala boty jedno kde. Šla jsem po ceně. Ale to se mi několikrát vymstilo. Teď jsem spokojená se značkou https://www.vasky.cz. Jejich boty mi perfektně sedí, jsou kvalitní, takže vydrží. Jsou ručně šité, takže perfektně propracované.
od Erikoska

#50271 Aha, super, díky moc. Já jsem se na boty od Vasky dívala, vím, že jsou ručně šité, to se mi líbí. Dají se někde vyzkoušet nebo mají jen e-shop?
od AmberAm

#50273 Já nakupuju raději na netu :) Je to pro mě pohodlnější. Ale ano, mají i kamenné prodejny. Ty jsou v Praze, Brně, Zlíně a Ostravě.
od Johnynka

#50310 Byla jsem se díval v prodejně v Brně, na Starobrněnské. Moc hezká prodejna a mají tam opravdu celý jejich sortiment. Kupovali jsme tam boty, a když neměli barvu, co jsme chtěli, hned objednali.