od walerianecek

#50122 Pěkný den. Holky, prosím o vaše zkušenosti. Chci zkusit přírodní barvy na vlasy. Co jsem se tak dívala, tak se hodně doporučují barvy od https://www.khadi.cz. Používáte je? A pokud ano, jakou s nimi máte zkušenost?
od Asha

#50139 Ahojky, jojo, barvy na vlasy od khadi znám. A nejen ty. Já od nich beru i kompletní vlasovou péči, ta je dokonalá :) Doporučuju dokoupit. Jinak ty barvy - dokonaly taky. Jsou přírodní, moje priorita :) Jsou hodně syté, to mě velmi mile překvapilo a perfektně drží a dlouho vydrží :)
od walerianecek

#50250 Díky moc za info :) Já si je koupím. Chci teda z tmavší zkusit tu blond, tak snad barva chytne dobře. Jinak ty teda používáš i tu jejich vlasovou péči? A ta je kvalitní?
od AmberAm

#50301 Holky a z čeho ty barvy jsou? Já si to úplně nedovedu představit, jak mohou být barvy syté a perfektně chytit, když jsou přírodní :-O Nebo se pletu?
od Asha

#50347 Hele, ty barvy jsou hodně kvalitní. To, že jsou přírodní, je jejich přednost :) Není to nic, co by znamenalo, že nejsou kvalitní. Ony jsou skvělý, šetrný a krásně chytají.
od AmberAm

#50388 A jak se s nimi pracuje? Je nějaký rozdíl oproti barvám, co se dají sehnat v drogerce?
od Asha

#50402 Hele, to ani ne, jen ta příprava je trochu jiná. Ty barvy, to je vlastně barvící prášek, který se smíchá s vodou. Ta voda by měla bý teplá, kolem 50 stupňů. No a přidává se, dokus s práškem nevznikne pasta.