Uživatelský avatar
od lada.sasan
 
#813 Ahoj holky, prosím jaké vitamíny jste brali, nebo berete v těhu? V lékárně na mě vybalila lékárnice asi 10 produktů pro nastávající maminky. Jsem z toho zmatená. Moc děkuji
Uživatelský avatar
od danica
 
#815 Zdravím, já brala v těhotenství www.femibion.cz . Je tam kyselina listová a všechno co ty i miminko potřebujete, aby jste byli zdraví. Podívej se na jejich stránky.
Uživatelský avatar
od kveta.mala
 
#817 Zdravím, já užívala před otěhotněním a v těhotenství jen kyselinu listovou. Ale trpěla jsem nevolnosí. Až nevolnost přešla, tak mi kamarádka říkala o doplních stravy, které by měli nevolnost potlačit. Bohužel mu to řekla pozdě.
Uživatelský avatar
od alenka9987
 
#828 Ahoj, já beru kyselinu listovou ale taky přemýšlím nad něčím, kde je vše co potřebujeme. Příjde mi, že mi strašně padají vlasy..
Uživatelský avatar
od bara.nka
 
#897 Já užívala Femibion. Byla jsem s ním moc spokojená. Dobrá i snášenlivost.
Uživatelský avatar
od beat91
 
#900 Dobrý den, už jsem to někde psala. Já užívala http://www.femibion.cz/ A byla jsem s ním spokojená
Uživatelský avatar
od natasha33
 
#935 Konečně jsem si koupila ten Femibion, tak jsem zvědavá, kdy se zadaří . Cca za jak dlouho se Vám zadařilo po užívání?
Uživatelský avatar
od danica
 
#937 Prosím kolik jste dali za doplňky stravy v těhu celkově?
Uživatelský avatar
od dianka.pla
 
#959 Zdravím, já užívala http://www.femibion.cz/femibion-1-s-vitaminem-d3/ A byla jsem s ním velice spokojená. Teď ho užívají dvě moje kamarádky a jsou taky spokojené.
Uživatelský avatar
od lena.sun
 
#962 Ještě než jsem otěhotněla, myslela jsem si, že je to zbytečné.Že postačí kyselina listová. Ale dr mi řekla ať užívám kompletní doplňky. Kamarádka mi doporučila femibion. Byla jsem s ním moc spokojená